I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, March 19, 2011

CONTEST::FREE PHOTOSHOOT FARIDISM PROTOGRAPHY

Semalam kawan ak ade promote sal contest nie kat aku n aku xcited giler nak join contest nie sebab aku perasaan yang aku nie photogenix dan aku mmg giler kamera.Lantak laa orang nk ckap ape pom sebb aku mmg xleh tgok kamera jer mesti jadi hyper aktif..ahhahah:-)

kenapa saya perlu dipilih untuk memenangi contest kerana pada saya,saya memang seorang yang aktif bila bersama kamera dan saya memang suka bergambar. saya juga teringin nak melalui situasi dimana photoshoot itu terjadi kerana sebelum ini saya hanya syok sendiri sahaja. walaupon saya tidak lah chantek tetapi saya tetap suka megambil gambar untuk dijadikan kenangan dalam hidup saya. dan saya saya sentiasa membawa kamera saya walaupom bukan DSLR namun kamera digital saya adalah peneman setia kemana sahaja saya pergi. sebab lain saya perlu kerana saya rasa saya ada bakat untuk memjadi model walaupun ketinggian dan juga rupa saya tidak melayakkan saya untuk digelar model kampung sekalipom. dan juga kerana saya merupakan pelajar jurusan komunikasi.

tema yang bermain didalam minda saya semasa hendak menyertai contest ini adalah photoshoot secara sendirian yang berlaku didalam kesibukkan kota kuala lumpur kerana bagi saya situasi tersebut cantek untuk dijadikan lokasi photoshoot bagi saya. tema ala2 dunia moden namun tetap mengekal keindahan kuala lumpur sebagai latar belakang photoshoot ini.


so ramai2 laa kite join contest nie::FREE PHOTOSHOOT FARIDISM PROTOGRAPHY
saya nak tag 3 orang kawan saya iaitu huda,mira dan juga hasliza..

1 comment:

wawa wahida said...

meh same2 join contest nie..@__@